Sałatka z pieczonych buraków i imbiru

Sałatka z pieczonych buraków i imbiru
Sałatka z pieczonych buraków i imbiru to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, brązowy cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka ze szpinakiem i pieczonymi buraczkami z imbirem Vinaigrette, Sałatka Ze Szpinakiem I Pieczonymi Buraczkami Z Imbirem Vinaigrette, oraz Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotować buraki: używając garnka wystarczająco dużego, aby pomieścić wszystkie buraki, napełnij go 3/4 drogi zimną wodą i dodaj buraki. Wodę obficie przyprawić solą. Doprowadzić płyn do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Gdy buraki będą miękkie po przebiciu końcówką noża, spuść wodę i pozostaw do ostygnięcia przez około 10 minut. Obierz je, "wycierając" skórę ręcznikiem kuchennym. Przyciąć twarde części wierzchu i DNA z małym nożem i pokroić każdy burak na "sekcje" jak kawałki pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Zrobić dressing: w średniej misce, połączyć ocet cydr, ocet balsamiczny, brązowy cukier i sól morska i pieprz, do smaku. Wymieszaj buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
RamięRamię
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Włóż miskę do lodówki i pozostaw buraki do marynowania przez około 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Gotowy do podania, dodać oliwę z oliwek, imbir i liście pietruszki. Wrzucić do herbu buraki. Użyj nożyczek, aby "przeciąć" liście mięty nad sałatką i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn