Sałatka z pieczonych buraków i imbiru

Sałatka z pieczonych buraków i imbiru
Sałatka z pieczonych buraków i imbiru to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, brązowy cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka ze szpinakiem i pieczonymi buraczkami z imbirem Vinaigrette, Sałatka Ze Szpinakiem I Pieczonymi Buraczkami Z Imbirem Vinaigrette, oraz Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotować buraki: używając garnka wystarczająco dużego, aby pomieścić wszystkie buraki, napełnij go 3/4 drogi zimną wodą i dodaj buraki. Wodę obficie przyprawić solą. Doprowadzić płyn do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Gdy buraki będą miękkie po przebiciu końcówką noża, spuść wodę i pozostaw do ostygnięcia przez około 10 minut. Obierz je, "wycierając" skórę ręcznikiem kuchennym. Przyciąć twarde części wierzchu i DNA z małym nożem i pokroić każdy burak na "sekcje" jak kawałki pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Zrobić dressing: w średniej misce, połączyć ocet cydr, ocet balsamiczny, brązowy cukier i sól morska i pieprz, do smaku. Wymieszaj buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Włóż miskę do lodówki i pozostaw buraki do marynowania przez około 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Gotowy do podania, dodać oliwę z oliwek, imbir i liście pietruszki. Wrzucić do herbu buraki. Użyj nożyczek, aby "przeciąć" liście mięty nad sałatką i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn