Sałatka Z Pieczonych Buraczków
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Sałatka z pieczonych buraczków może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.86 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Mieszanka lekko pieczonych połówek orzechów pekan, sałaty dla niemowląt, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest świetne. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem I Pieczonym Burakiem, Sałatka z pieczonych buraków, orzechów włoskich i szpinaku, oraz Makaron z pieczonych buraczków z Pesto i kapustą dla niemowląt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć buraki do 1/2 cala; delikatnie umyć buraki.
Buraki umieścić w jednej warstwie na płytkiej patelni do pieczenia; skropić olejem, delikatnie podrzucając do pokrycia. Przykryć patelnię szczelnie folią aluminiową.
Piec w 400 przez 40 minut lub do miękkości.
Przenieść do stojaka drucianego i ostudzić 30 minut.
Buraki obieramy i kroimy na pół. Delikatnie wrzucić buraki z 1/3 szklanki brązowego cukru Vinaigrette. Ułóż sałaty na półmisku. Top z mieszanki buraków, ser Gorgonzola, i pekan; podawać z pozostałym brązowym cukrem Vinaigrette.