Sałatka Z Pieczonej Dyni, Migdałów Marcona I Granatu

Sałatka Z Pieczonej Dyni, Migdałów Marcona I Granatu
Sałatka z pieczonej dyni, migdałów Marconan i granatu To jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 533 kalorie, 6G białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz migdały marconan, nasiona granatu, warzywa sałatkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem, jajkami, granatem i winegretem migdałowym Marconan, Sałatka z pieczonej dyni i granatu, oraz Sałatka Z Pieczonej Dyni, Granatu I Ciecierzycy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn