Sałatka z pieczonej brzoskwini i krewetek

Sałatka z pieczonej brzoskwini i krewetek
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów side dish, więc dać paloną brzoskwinię i sałatka z krewetek spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 345 kalorii, 9g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.14 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka belgijskiej endywii, ale brzoskwinie, olej kukurydziany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sałatka z brzoskwiniami i krewetkami Curry, Sałatka z brzoskwiniami i pieczonymi warzywami, oraz Sałatka Z Brzoskwiń I Pieczonych Buraków.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 F. Wyłóż blachę do pieczenia z 2 warstwami folii. W małej misce połącz płatki czerwonej papryki, oliwę z oliwek, 1 łyżkę miodu oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Brzoskwinie posmarować mieszaniną miodu i umieścić je na folii, przycięte bokiem w dół. Rozsypać rozmaryn na nich, a następnie piec przez 15 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Przenieść brzoskwinie i górną warstwę folii do blatu do ostygnięcia. W razie potrzeby zsuń Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Posmaruj krewetki pozostałą mieszaniną miodu, połóż na dolnej warstwie folii i piecz przez 8 minut.Tymczasem każdy endywia pokroić w poprzek w paski o grubości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
EndiveEndive
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Umieścić brzoskwinie i endywii w dużej misce. W średniej misce, połączyć crme frache, musztarda, ocet, mleko, Pozostałe 1 łyżeczka miodu, i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Ubić olej kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do PodaniaCzerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
3/4 sosu zalać brzoskwiniami i endywią; wymieszać. Podzielić sałatkę między 4 talerze, top z krewetek, i mżawka z pozostałym dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn