Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów side dish, więc dać paloną brzoskwinię i sałatka z krewetek spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 345 kalorii, 9g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.14 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka belgijskiej endywii, ale brzoskwinie, olej kukurydziany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sałatka z brzoskwiniami i krewetkami Curry, Sałatka z brzoskwiniami i pieczonymi warzywami, oraz Sałatka Z Brzoskwiń I Pieczonych Buraków.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 500 F. Wyłóż blachę do pieczenia z 2 warstwami folii. W małej misce połącz płatki czerwonej papryki, oliwę z oliwek, 1 łyżkę miodu oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Brzoskwinie posmarować mieszaniną miodu i umieścić je na folii, przycięte bokiem w dół. Rozsypać rozmaryn na nich, a następnie piec przez 15 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Posmaruj krewetki pozostałą mieszaniną miodu, połóż na dolnej warstwie folii i piecz przez 8 minut.Tymczasem każdy endywia pokroić w poprzek w paski o grubości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Endive
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Umieścić brzoskwinie i endywii w dużej misce. W średniej misce, połączyć crme frache, musztarda, ocet, mleko, Pozostałe 1 łyżeczka miodu, i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto