Sałatka Z Pieczonego Koziego Sera

Sałatka Z Pieczonego Koziego Sera
Sałatka z pieczonego sera koziego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 335 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, kozi ser, mieszankę sałatek wiosennych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielona sałatka z pieczonym kozim serem, Sałatka z komosy ryżowej z pieczonym kozim serem, oraz Pieczony ser kozi z sałatką z sałaty wiosennej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 F. blachę do pieczenia posmaruj oliwą z oliwek; odstaw na bok. na półmisku ułożyć mieszankę wiosenną, następnie polać pomarańczami, cebulą i orzechami pekan; odstawić. Ser równomiernie posmarować jajkiem, następnie bułką tartą. ułóż ser na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Spring MixSpring Mix
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec, obracając raz, 7 minut lub do złotego. Ułóż ser na sałatce. Tuż przed podaniem skropić sosem winegret balsamiczny. * Użyj kawałka nici dentystycznej, aby łatwo pokroić kozi ser. Wskazówka: ser można upiec przed podaniem i podgrzać ponownie. Lub podgrzać oliwę z oliwek w 10-calowej patelni nonstick i gotować ser na średnim ogniu, obracając raz, 3 protokół. Informacje żywieniowe w porcji: kalorie 320, kalorie z tłuszczu 210, tłuszcze nasycone 8g, Trans Fat 0g, tłuszcz całkowity 24g, Cholesterol 60mg, sód 620mg, węglowodany całkowite 19g, cukry 11g, błonnik pokarmowy 3g, białko 10g, witamina A 40%, witamina C 50%, wapń 15%, żelazo 8%
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej
Ser KoziSer Kozi
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn