Sałatka Z Owoców Morza Montauk

Sałatka Z Owoców Morza Montauk
Sałatka z owoców morza Montauk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 37g białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka liści pietruszki, ocet winny, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), Sałatka Z Owoców Morza, oraz Sałatka Z Owoców Morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby ugotować owoce morza, połącz 8 szklanek wody z octem winnym i solą w dużym rondlu i doprowadź do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj krewetki i gotować 2 minut tylko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
3
Wyjąć łyżką szczelinową. Doprowadzić wodę z powrotem do wrzenia i gotować przegrzebki przez 4 do 5 protokół, aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Drenaż.
5
Doprowadzić 1/2 szklanki wody do wrzenia w tym samym rondlu i wrzucić małże. Zagotować, przykryć i gotować na parze przez 3 do 5 minut, aż wszystkie się otworzą. (Należy wyrzucić te, które pozostają nieotwarte po 5 minutach.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Drenaż.
7
Wyjmij małże z muszli i wyrzuć muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
8
Odcedzić wszystkie gotowane owoce morza i umieścić go w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Aby zrobić sos, rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni saute i dodać tymianek, czosnek i skórkę z cytryny. Gotować na małym ogniu przez 1 minutę. Z ognia dodać sok z cytryny, musztardę, ocet, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Na owoce morza polać gorącym winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
11
Dodać seler i pietruszkę i dobrze wrzucić. Ta sałatka może być podawana natychmiast, ale najlepiej jest, gdy można usiąść, w lodówce, przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
12
Posypać solą i wymieszać z plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn