Sałatka z ogolonej łodygi brokułów z limonką

Sałatka z ogolonej łodygi brokułów z limonką
Ogolona Sałatka z łodyg brokułów z limonką może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 2 i kosztuje 56 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 112 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, sok z limonki, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka z ogolonej łodygi brokułów z limonką, Sałatka z ogolonych łodyg brokułów z limonką i Cotija, oraz Tajska wołowina i ogolone brokuły łodygi wstążki.

Instrukcje

1
Ułóż brokuły płasko na desce do krojenia, a następnie użyj ostrej obieraczki do warzyw, aby ogolić brokuły na cienkie papierowe paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
Ułóż Ogolone brokuły i liście w średniej misce i wymieszaj z oliwą z oliwek, sokiem z limonki oraz solą i pieprzem do smaku. Delikatnie złożyć ser i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn