Sałatka z mozzarelli, malin i agrestu

Sałatka z mozzarelli, malin i agrestu
Sałatka z mozzarelli, malin i agrestu to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 196 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej z pestek winogron, pieprz, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Mozzarella, Malina i brązowy cukier Panini, Paluszki z szynką i mozzarellą z sosem Malinowo-Dijonowym, oraz Sałatka malinowo-pistacjowa z kremowym malinowym winegretem.

Instrukcje

1
Na średnim ogniu, w średniej patelni saute, rozgrzać masło i liście szałwii, aż masło stanie się ciemnobrązowym kolorem, na granicy spalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Zdjąć z ognia i wyrzucić liście szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Lekko ostudzić.
4
W średniej misce wymieszać sól, pieprz, ocet z czerwonego wina, ocet balsamiczny i ugotowane masło szałwiowe. Powoli ubij w 1/4 szklanki oleju z pestek winogron, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Ułóż pokrojone pomidory i ser mozzarella, na naczyniu do serwowania, w okrągły wzór naprzemiennie między pomidorami i serem, pozostawiając część każdego plasterka odsłonięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6
Skropić pozostałymi 2 łyżkami oleju z pestek winogron, malinami, agrestem i serem feta. Równomiernie wlać winegret na sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
AgrestAgrest
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
VinaigretteVinaigrette
7
Udekoruj liśćmi mięty i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn