Sałatka z mozzarelli, malin i agrestu to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 196 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej z pestek winogron, pieprz, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Mozzarella, Malina i brązowy cukier Panini, Paluszki z szynką i mozzarellą z sosem Malinowo-Dijonowym, oraz Sałatka malinowo-pistacjowa z kremowym malinowym winegretem.
Instrukcje
1
Na średnim ogniu, w średniej patelni saute, rozgrzać masło i liście szałwii, aż masło stanie się ciemnobrązowym kolorem, na granicy spalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zdjąć z ognia i wyrzucić liście szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Lekko ostudzić.
4
W średniej misce wymieszać sól, pieprz, ocet z czerwonego wina, ocet balsamiczny i ugotowane masło szałwiowe. Powoli ubij w 1/4 szklanki oleju z pestek winogron, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Ułóż pokrojone pomidory i ser mozzarella, na naczyniu do serwowania, w okrągły wzór naprzemiennie między pomidorami i serem, pozostawiając część każdego plasterka odsłonięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
Skropić pozostałymi 2 łyżkami oleju z pestek winogron, malinami, agrestem i serem feta. Równomiernie wlać winegret na sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek