Sałatka z marchwi miodowej
Sałatka z marchwi miodowej może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Na 98 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, czysty miód, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Miodowe Monety Marchewkowe, Zupa z marchwi miodowej, oraz Zupa Marchewkowo-Pomarańczowa.
Instrukcje
Marchewkę blanszować we wrzącej wodzie przez 2 minuty, następnie odcedzić i ostudzić.
Wymieszać miód, cytrynę i olej i doprawić do smaku. Aby służyć, wrzucić marchew w misce z cykorią i rukolą.
Polać sosem, dobrze wrzucić. Stos w misce do serwowania, rozsypać pinenuts.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.