Sałatka z Mango i papai
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka z mango i papai może być wspaniały przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka syropu, limonki, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Sałatka Z Mango, Ananasa I Papai, Łosoś en Papillote z sałatką z papai, Mango i awokado, oraz Grillowane krewetki z sałatką z Zielonego Papajanu i Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj się z wyprzedzeniem: sos imbirowy można przechowywać w lodówce do 2 dni. Owoce można przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 dnia.
Połączyć imbir, syrop imbirowy, cukier i szklankę wody w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Gotować na wolnym ogniu przez 56 minut, aż lekko zmniejszy się.
Zdjąć z ognia, wymieszać skórkę z limonki i sok z pestek granatu.
Obrać Mango. Użyj ostrego noża, aby odciąć mięso od kamieni. Pokrój mango i ułóż plastry na talerzu. Połowę, nasiona i obrać papaję.
Pokroić w kliny i ułożyć na mango. Połówki i nasiona melona.
Pokrój miąższ melona na kawałki wielkości kęsa.
Łyżka imbiru dressing na owoce.