Sałatka z Mango i Czarnej Fasoli

Sałatka z Mango i Czarnej Fasoli
Sałatka z mango i czarnej fasoli może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na przystawkę. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 174 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, oliwę z oliwek, świeżo liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Czarnej Fasoli Mango, Sałatka z czarnej fasoli i Mango, oraz Sałatka Z Czarnej Fasoli Mango.

Instrukcje

1
Jest to dla mnie pyszny sposób, aby przemycić więcej owoców i warzyw do naszych rodzinnych obiadów. Więcej niż 15-minutowy dodatek, można go ubrać, łyżeczką do filiżanki z liści radicchio na pierwsze danie, uzupełnieniem następnej partii filetów z łososia lub steków z grilla lub zabrać ze sobą na następny piknik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
RadicchioRadicchio
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Ubić oliwę z oliwek, ocet i kolendrę razem w dużej misce, aż do wymieszania. Doprawić lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać fasolę, mango, jicama, i cebulę i wrzucić delikatnie płaszcz z dressingiem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
JicamaJicama
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Podawać od razu lub odstawić w temperaturze pokojowej na maksymalnie 30 minut. Wrzucić i sprawdzić przyprawy przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn