Sałatka z Mango i Czarnej Fasoli
Sałatka z mango i czarnej fasoli może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na przystawkę. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 174 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, oliwę z oliwek, świeżo liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Czarnej Fasoli Mango, Sałatka z czarnej fasoli i Mango, oraz Sałatka Z Czarnej Fasoli Mango.
Instrukcje
Jest to dla mnie pyszny sposób, aby przemycić więcej owoców i warzyw do naszych rodzinnych obiadów. Więcej niż 15-minutowy dodatek, można go ubrać, łyżeczką do filiżanki z liści radicchio na pierwsze danie, uzupełnieniem następnej partii filetów z łososia lub steków z grilla lub zabrać ze sobą na następny piknik.
Ubić oliwę z oliwek, ocet i kolendrę razem w dużej misce, aż do wymieszania. Doprawić lekko solą i pieprzem.
Dodać fasolę, mango, jicama, i cebulę i wrzucić delikatnie płaszcz z dressingiem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać od razu lub odstawić w temperaturze pokojowej na maksymalnie 30 minut. Wrzucić i sprawdzić przyprawy przed podaniem.