Sałatka z kuskusem z cukinią i prażonymi migdałami

Sałatka z kuskusem z cukinią i prażonymi migdałami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka grochu, kuskus, mięta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać kuskus, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Z Mango Kuskus jako deser. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z kuskusem z cukinią i prażonymi migdałami, Marokański Kuskus z pieczonymi warzywami, ciecierzycą i migdałami, oraz Sałatka Z Kuskusem Z Migdałami, Żurawiną I Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kuskus zalać 2 szklankami wrzącej wody; przykryć i odstawić na 5 minut. Gotować groszek w 1/2 szklanki wody przez 1 minutę.
Odcedzić groszek, rezerwując 1/4 szklanki wody. Na patelni, podsmażyć cukinię w 3 łyżki oliwy z oliwek, aż chrupiące-miękkie, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem i ostudzić do temperatury pokojowej. W małej misce wymieszaj zarezerwowaną wodę do gotowania grochu z sokiem z cytryny i pozostałymi 3 łyżkami oliwy z oliwek. Puch kuskus i wlać ten dressing na wierzch.
Wymieszaj cukinię, groszek, migdały, szalotki, pietruszkę i miętę. Doprawić solą, czarnym pieprzem i pokruszoną czerwoną papryką.