Sałatka z kurczakiem i dzikim ryżem z winegretem pomarańczowo-Mango

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z kurczaka i dzikiego ryżu z winegretem pomarańczowo-Mango. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 22g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boil-in-bag brązowy ryż, ryż szybkiego gotowania, slivered migdały, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Brązowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z dzikiego ryżu z suszonymi owocami i pomarańczą-Sherry Vinaigrette, Pomarańcza-Sałatka Z Kurczaka Z Dzikim Ryżem, oraz Zbierz sałatkę z dzikiego ryżu z dyni Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj dziki ryż i brązowy ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Połączyć dziki ryż i brązowy ryż i rozprowadzić mieszaninę ryżu w cienkiej warstwie na patelni do pieczenia. Przechowywać w lodówce 30 minut lub do ostygnięcia, mieszając od czasu do czasu.
Połącz schłodzoną mieszankę ryżu, kurczaka i pomarańczy-Mango Vinaigrette w dużej misce; wrzucić dobrze. Łyżka mieszanki ryżu równomiernie na każdym z 4 porcji talerzy; posypać równomiernie migdałami.