Sałatka Z Kurczakiem Banh Mi

Sałatka Z Kurczakiem Banh Mi
Przepis Banh mi Chicken Salad jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 711 kalorii, 51g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 5,37 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, zielonej cebuli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 3289 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Banh Mi Kanapki Z Sałatką Z Kurczaka, Wietnamskie jajko sadzone Banh mi przepis (banh Mi Trung Op La) - " the, oraz Sałatka Shiitake Banh Mi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Złóż sałatkę, Wrzuć sos i cieszyć się!
2
Podgrzać wodę i cukier na dużej patelni na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż zmieni się w głęboki złoty kolor, o 15-20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wymieszaj sos rybny, sok z limonki i wodę i ostrożnie dodaj go do patelni, a następnie podgrzewaj, aż karmel się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać chili, czosnek i szalotki i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
5
Dodać kurczaka i gotować na wolnym ogniu, o 4-6 minut na stronie i odstawić.Zwiększyć ogień do średniej wysokości i gotować sos, aż zgęstnieje, o 3-5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Kurczaka podawać z sosem karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
7
Wszystko wymieszać i cieszyć się.
8
Podgrzać wodę i cukier w małym sosie patelni na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż okaże się głęboki złoty brąz z nutami lub czerwonymi i czarnymi, o 15-20 protokół.Ostrożnie dodać wodę i mieszać, aż karmel stopi się w nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek

Składniki

1birds eye chili, plastry lub 2 łyżeczki sosu chili (np. sriracha)birds eye chili, plastry lub 2 łyżeczki sosu chili (np. sriracha)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweWietnamski sos karmelowy (patrz poniżej)Wietnamski sos karmelowy (patrz poniżej)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew marynowanamarchew marynowana21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejOdsączona fasolka szparagowa lub 1C zamrożonaOdsączona fasolka szparagowa lub 1C zamrożona21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejWietnamskie karmelowe piersi z kurczaka (patrz poniżej), w plastrachWietnamskie karmelowe piersi z kurczaka (patrz poniżej), w plastrach4krewetki i żyłkikolendra do smaku, rozdartakolendra do smaku, rozdarta4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweogórek w plastrachogórek w plastrach591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarynowana rzodkiewka daikonmarynowana rzodkiewka daikon591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos rybnysos rybny23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasos rybnysos rybny12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek startyczosnek starty2goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany2Batoniki toffi Heathimbir tartyimbir tarty2zielona cebula w plasterkachzielona cebula w plasterkach1Średnia żółta cebula, posiekanaSałata w plasterkachSałata w plasterkach591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z limonki (- 2 limonki)sok z limonki (- 2 limonki)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasok z limonki (- 1 limonka)sok z limonki (- 1 limonka)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2birds eye chilies, plastrybirds eye chilies, plastry1szalotka, drobno pokrojona w kostkęszalotka, drobno pokrojona w kostkę1małeszalotka, drobno pokrojona w kostkęszalotka, drobno pokrojona w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopatrunek banh mi (patrz niżej)opatrunek banh mi (patrz niżej)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 423 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn