Sałatka Z Kurczakiem Banh Mi

Sałatka Z Kurczakiem Banh Mi
Przepis Banh mi Chicken Salad jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 711 kalorii, 51g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 5,37 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, zielonej cebuli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 3289 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Banh Mi Kanapki Z Sałatką Z Kurczaka, Wietnamskie jajko sadzone Banh mi przepis (banh Mi Trung Op La) - " the, oraz Sałatka Shiitake Banh Mi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Złóż sałatkę, Wrzuć sos i cieszyć się!
2
Podgrzać wodę i cukier na dużej patelni na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż zmieni się w głęboki złoty kolor, o 15-20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wymieszaj sos rybny, sok z limonki i wodę i ostrożnie dodaj go do patelni, a następnie podgrzewaj, aż karmel się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać chili, czosnek i szalotki i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
5
Dodać kurczaka i gotować na wolnym ogniu, o 4-6 minut na stronie i odstawić.Zwiększyć ogień do średniej wysokości i gotować sos, aż zgęstnieje, o 3-5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
6
Kurczaka podawać z sosem karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
7
Wszystko wymieszać i cieszyć się.
8
Podgrzać wodę i cukier w małym sosie patelni na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż okaże się głęboki złoty brąz z nutami lub czerwonymi i czarnymi, o 15-20 protokół.Ostrożnie dodać wodę i mieszać, aż karmel stopi się w nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm

Składniki

1birds eye chili, plastry lub 2 łyżeczki sosu chili (np. sriracha)birds eye chili, plastry lub 2 łyżeczki sosu chili (np. sriracha)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweWietnamski sos karmelowy (patrz poniżej)Wietnamski sos karmelowy (patrz poniżej)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew marynowanamarchew marynowana21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejpakiet Kuchenka górnapakiet Kuchenka górna21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejWietnamskie karmelowe piersi z kurczaka (patrz poniżej), w plastrachWietnamskie karmelowe piersi z kurczaka (patrz poniżej), w plastrach4krewetki i żyłkikolendra do smaku, rozdartakolendra do smaku, rozdarta4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweogórek w plastrachogórek w plastrach591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarynowana rzodkiewka daikonmarynowana rzodkiewka daikon591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos rybnysos rybny2Spód: okruszki z herbatników grahamsos rybnysos rybny12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek startyczosnek starty2goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany2warzywo (np. szpinak)imbir tartyimbir tarty2zielona cebula w plasterkachzielona cebula w plasterkach1Średnia żółta cebula, posiekanaSałata w plasterkachSałata w plasterkach591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z limonki (- 2 limonki)sok z limonki (- 2 limonki)2Spód: okruszki z herbatników grahamsok z limonki (- 1 limonka)sok z limonki (- 1 limonka)2Spód: okruszki z herbatników graham4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej2birds eye chilies, plastrybirds eye chilies, plastry1szalotka, drobno pokrojona w kostkęszalotka, drobno pokrojona w kostkę1małeszalotka, drobno pokrojona w kostkęszalotka, drobno pokrojona w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopatrunek banh mi (patrz niżej)opatrunek banh mi (patrz niżej)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm2Spód: okruszki z herbatników grahampasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn