Sałatka z kurczaka z pieczonym winegretem z warzyw korzeniowych

Sałatka z kurczaka z pieczonym winegretem z warzyw korzeniowych
Sałatka z kurczaka z pieczonym winegretem z warzyw korzeniowych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 13g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.49 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sałatę rzymską, pieczone warzywa korzeniowe vinaigrette, radicchio, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z pieczonym winegretem z warzyw korzeniowych, Pieczone warzywa korzeniowe Panzanella z pieczoną czerwoną papryką granat Vinaigrette, oraz Sałatka z pieczonego korzenia z winegretem balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć sałatę, radicchio, endive, i kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Cały KurczakCały Kurczak
SałataSałata
EndiveEndive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj vinaigrette i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
3
Giada ' s Feel Good Food
4
Przedruk z Giada ' s Feel Good Food Copyright © 2013 by GDL Foods Inc. Copyright © 2013 by Amy Neunsinger. Opublikowane przez Clarkson Potter, oddział Random House LLC. GIADA De LAURENTIIS jest nagrodzoną Emmy gwiazdą Food Network 's Everyday Italian, Giada at Home i Giada in Paradise; jurorką Food Network Star; korespondentką NBC' s Today show; oraz autorką sześciu bestsellerowych książek New York Times. Uczęszczała do szkoły gotowania Cordon Bleu w Paryżu i pracowała w restauracji Spago Wolfganga Pucka, zanim założyła własną firmę cateringową GDL Foods. Urodziła się w Rzymie, dorastała w Los Angeles, gdzie obecnie mieszka z mężem Toddem i ich córką Jade.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn