Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli

Kukurydza i sałatka z czarnej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mielonego kminku, soku z limonki, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli, Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy, oraz Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj kukurydzę zgodnie z zaleceniami na torbie. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
W dużej misce, wymieszać kukurydzę i pozostałe składniki z wyjątkiem awokado. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania, co najmniej 1 godzinę. Wymieszaj awokado tuż przed podaniem.