Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Krab i sałatka Orzo może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 361 kalorii, 20g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pomidory romskie, sos pieprzowy, mięso krabowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 34 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Orzo Z Krabem I Karczochem, Sałatka z kurczaka Orzo i zdrowe sałatki letnie porady od Holly Clegg, oraz Sałatka Orzo.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży rondel lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać orzo, i gotować 11 protokół, lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3
Odcedzić i umieścić w lodówce około 1 godziny, aż ostygnie.
4
W dużej misce, wrzucić razem orzo, mięso krabowe, pomidory, marchew, czerwona papryka, zielona papryka, i zielona cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.