Sałatka z kopru włoskiego, rukoli i orzechów sosny

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do repertuaru, koper włoski, rukola i sałatka z orzechów sosny może być przepis, który powinieneś wypróbować. Na 99 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soku z pomarańczy, rukoli, kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Pierogi z kapustą, rukolą i orzechami sosnowymi, Pstrąg z ciepłym sosem Sosnowo-orzechowym i puree z kopru włoskiego, oraz Sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego i rukoli są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce ubić widelcem sok pomarańczowy i olej i doprawić do smaku.
Dodać koper i wrzucić do herbu. Pozostaw do marynowania na 10 minut, jeśli masz czas.
Tuż przed podaniem przełóż rukolę i orzeszki piniowe do miski i dobrze wymieszaj.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Sałatka sprawdza się bardzo dobrze z Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.