Sałatka z kopru włoskiego, pietruszki i Radicchio z orzeszkami pinii i rodzynkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kopru włoskiego, pietruszki i sałatki z orzeszkami pinii i rodzynkami. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 94 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka rozdarta radicchio, ExtraVirgin oliwy z oliwek, cebula kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Marchew z orzeszkami piniowymi, rodzynkami i pietruszką, Marynowane sardynki z koprem włoskim, rodzynkami i orzeszkami piniowymi, oraz Sałatka Z Rukoli Z Figami, Orzeszkami Pinii I Radicchio.
Instrukcje
W małym rondlu umieść złote rodzynki i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 10 minut.
W dużej misce umieścić pokrojony koper włoski, rozdarte liście pietruszki i delikatnie wymieszać.
Połącz sok pomarańczowy, ocet, oliwę z oliwek, sól i czarny pieprz, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać z rodzynkami.
Mieszankę soku pomarańczowego skropić na mieszaninę kopru włoskiego i delikatnie wrzucić do herbu. Ułóż 1 1/3 szklanki sałatki na każdym z 6 talerzy; posypać każdą porcję 1 łyżeczką orzechów.