Sałatka z kopru włoskiego i marchwi z dressingiem oliwkowym
Koper i marchew Slaw z oliwką Dressing może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pietruszkę płaską, Cebulki kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka z buraków, marchwi i kopru włoskiego, Marchew, jabłko i koper włoski, oraz Koper Włoski, Marchew I Jabłko dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posiekać tyle kopru włoskiego liści do środka 3 łyżki i rezerwy. Wyrzucić pozostałe liście i łodygi.
Cebulki pokroić w cienkie zapałki i wrzucić do miski z marchewką.
Ubij razem sok z cytryny, ocet, olej, oliwki, Aleppo chile (jeśli używasz) i sól do smaku i wrzucić z warzywami. Schłodzić, pod przykryciem, co najmniej 30 minut (na rozwój smaków).
Tuż przed podaniem wymieszać z liści i posypać suszonymi pomidorami i natką pietruszki.
Chateau Reynella McLaren Vale Grenache '04
Slaw, bez liści, pomidorów i pietruszki, można schłodzić do 4 godzin.