Sałatka z kopru włoskiego i czerwonej cebuli z sosem Cran-balsamicznym

Sałatka z kopru włoskiego i czerwonej cebuli z sosem Cran-balsamicznym może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 192 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.16 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka soli i pieprzu, sos żurawinowy jagodowy, serca rzymskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Hiszpańska Sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego, czerwonej cebuli i mięty z dressingiem, Ciepła sałatka z jarmużu z kozim serem, orzeszkami piniowymi i słodkim sosem balsamicznym z cebuli, oraz Sałatka z sosem Cranowo-malinowym.
Instrukcje
W średniej misce połączyć sos żurawinowy z octem, ubić oliwę z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Dodaj koper włoski, cebulę i rzymską, i wrzucić do herbu.