Sałatka Z Kopru Włoskiego
Sałatka z kopru włoskiego może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 4. Oglądasz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 220 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Za $1.19 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Mieszanka octu balsamicznego, szalotki, soku pomarańczowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego z brzoskwinią-koper włoski, Sałatka z kopru włoskiego i selera, oraz Hamburgery wieprzowe i kopru włoskiego z koprem włoskim dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść rodzynki w małym naczyniu przykryj sokiem z pomarańczy i 2-3 łyżkami gorącej wody. Pulchne i zmiękcz rodzynki przez 5 minut.
Połącz koper włoski, raddichio, szalotki i pietruszkę w misce.
Dodaj pulchne rodzynki w soku i orzeszki piniowe do sałatki i wymieszaj z octem balsamicznym i oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, aby lekko pokryć slaw. Dopraw sałatkę grubą solą i pieprzem według własnego gustu.