Sałatka z komosy ryżowej ze szparagami, kozim serem i czarnymi oliwkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z komosy ryżowej ze szparagami, kozim serem i czarnymi oliwkami. Jedna porcja zawiera 606 kalorii, 13g białka, oraz 43g tłuszczu. Za 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 10 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś szparagi spears, koszerną sól i pieprz, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto O Niskiej Zawartości Tłuszczu (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy obejmują Kremowy Kozi Ser Szparagowy Sałatka Z Komosy Ryżowej, Tarta z suszonych pomidorów z kozim serem i czarnymi oliwkami, oraz Grillowana Pizza z pikantnym hummusem, warzywami, kozim serem i czarnymi oliwkami.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Połącz ocet, miód i musztardę w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Przy pracującym silniku powoli dodawaj oliwę z oliwek i mieszaj do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj sól i pieprz do smaku i kilka razy pulsuj, aby włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3
Do sałatki z komosy ryżowej: zagotuj osoloną wodę lub wywar warzywny i dodaj tymianek. Dodaj komosę ryżową, zagotuj, zmniejsz ogień, przykryj i gotuj na wolnym ogniu do ugotowania, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Zdejmij z ognia i odstaw na 5 minut. Puch widelcem.
5
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
6
Posmaruj szparagi oliwą z oliwek i dopraw solą i pieprzem. Grilluj ze wszystkich stron, aż się ugotujesz, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
7
Wyjmij z grilla i pokrój na kawałki 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
8
Przełóż komosę ryżową do dużej miski, dodaj szparagi, oliwki, kozi ser, bazylię i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ciasto Kukurydziane
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodaj tylko tyle vinaigrette, aby zwilżyć sałatkę; nie czyń jej zbyt mokrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
10
Przełóż na półmisek i skrop większą ilością winegret.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół