Sałatka Z Karczocha Szparagowego
Sałatka z karczocha szparagowego jest bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i całe 30 hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.93 za porcję. Mieszanka czosnku w proszku, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, marynowane karczochy serca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1524 smakoszy i kucharzy. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Sałatka Karczochowo-Szparagowa, Sałatka z karczocha i szparagów, oraz Sałatka z karczocha, Edamame i szparagów.
Instrukcje
Namoczyć pokrojone szalotki w soku z cytryny, jak przygotować się do reszty sałatki.
Aby upiec szparagi, Rozgrzej piekarnik do 400°C. szparagi posmaruj 1 łyżką oliwy z oliwek i dobrze posolij.
Ułożyć w jednej warstwie w wyłożonej folią patelni i gotować przez 8-10 minut, aż lekko rumiane i przetargu widelca.
Aby grillować szparagi, przygotuj węgiel drzewny lub grill gazowy na wysokie bezpośrednie ciepło. Szparagi zalać 1 łyżką oliwy z oliwek i posypać solą. Grilluj je, aż ładnie zwęglone i przetargu widelca, między 5 do 10 minut.
Szparagi wyjąć z piekarnika lub grilla i pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Umieść szparagi i wszystkie pozostałe składniki w dużej misce i wymieszaj, aby połączyć.
Dodaj tyle płynu marynującego ze słoików karczochów, ile chcesz.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.