Sałatka Z Kapusty Włoskiej
Sałatka z kapusty włoskiej to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 2G białka, oraz 25 g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kapusta włoska z ryżem, Zapiekanka Z Kapusty Włoskiej, oraz Zapiekanka Z Kapusty Włoskiej.
Instrukcje
Wymieszać olej, ocet, sok z cytryny, cukier, sól i pieprz do emulgowania.
Wrzucić kapustę i czerwoną cebulę razem w salaterce.
Mżawka dressing nad sałatką; wrzucić do płaszcza.
Sałatkę przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.