Sałatka Z Kapusty Azjatyckiej Mrożonej
Mrożona Sałatka z kapusty azjatyckiej może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ścinane migdały, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Kapusty Azjatyckiej, Sałatka Z Kapusty Azjatyckiej, oraz Sałatka Z Kapusty Azjatyckiej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Break bloku makaronu ramen do 10-calowej patelni (rezerwa pakiet przypraw do innego użytku).
Dodać migdały i masło. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż masło się rozpuści, a migdały i makaron będą jasnobrązowe; ostudzić.
Podgrzać cukier, ocet i sos sojowy do wrzenia w 2-ćwiartkowym rondlu, często mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę; zdjąć z ognia. Wymieszać z olejem sezamowym.
Wymieszać coleslaw mix, papryka, cebula i piernik w dużej misce.
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę coleslaw; wrzucić do herbu.
Umieścić w torbie lub pojemniku z zamrażarką; szczelnie zamknąć worek lub przykryć pojemnik.
Umieścić mieszaninę makaronu w torbie zamrażarki; seal bag. Zamrozić mieszankę surówki i makaronu co najmniej 8 godzin lub do 1 tygodnia.
Rozmrozić mieszankę colesław w lodówce 30 minut.
Posypać mrożoną mieszanką z makaronem.
Sałatkę podawać po lekko zamrożeniu.
Podawać w ciągu 8 godzin, zanim sałatka utyknie.