Sałatka Z Kapusty

Sałatka Z Kapusty
Sałatka z kapusty może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 7 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, ocet, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kapusta sambharo / Gujarati ciepła sałatka z kapusty, Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, oraz Sałatka z czerwonej kapusty, Radicchio i Endive / Sałatka Zimowa.

Instrukcje

1
W słoiku z ciasną pokrywką, połączyć ocet, olej, sól czosnkową w razie potrzeby, cukier i estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Kapustę umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Mżawka opatrunkiem; wrzucić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia5
Magazyn