Sałatka z kalafiora z boczku jest bezglutenowy danie główne. Jedna porcja zawiera 1028 kalorii, 25g białka, oraz 97g tłuszczu. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Dwie osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka boczku, cukru, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Rafinowane Ciasteczka Cukrowe Bez Cukru jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Sałatka Z Brokułów Kalafiora Z Boczkiem, Sałatka Z Boczkiem I Kalafiorem, oraz Sałatka z brokułów i kalafiora z boczkiem.
Instrukcje
1
W dużej salaterce połącz kalafior, boczek, ser, zieloną paprykę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Całe Dojrzałe Oliwki
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połączyć majonez i cukier; łyżka na mieszankę kalafiora i wrzucić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo