Sałatka z jarmużu i Farro z dojrzewającym kozim serem

Sałatka z jarmużu i Farro z dojrzewającym kozim serem
Sałatka z jarmużu i Farro z dojrzewającym kozim serem to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 219 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać farro, sól i pieprz, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farro ze słodką czerwoną papryką, jarmużem i kozim serem, Borówka Żurawina Orzech W Wieku Kozi Ser Sałatka, oraz Sałatka ogórkowo-pomidorowa z dodatkiem koziego sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz farro i wodę lub bulion w średnim rondlu. Doprowadzić do duszenia i gotować do miękkości, 20 do 30 protokół, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Przełożyć do miski, doprawić solą i pieprzem i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wyjąć i wyrzucić żeberka z jarmużu, następnie drobno szyfonować liście i umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać nasiona granatu, oliwę z oliwek, czosnek i sok z cytryny i dokładnie wymieszać. Wymieszać z farro i doprawić sałatkę solą i pieprzem. Podzielić na 4 głębokie talerze lub miski i udekorować ogolonym kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ser KoziSer Kozi
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn