Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Indyk, ryż i sałatka Rzymska może być super przepis, aby spróbować. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz musztardę dijon, olej roślinny, błyskawiczny brązowy ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z indykiem, ryżem i rzymską, Sałatka z indykiem i rzymską, oraz Sałatka rzymsko-Turecka z kremowym sosem z awokado.
Instrukcje
1
Ryż gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając masło i sól. W bardzo dużej (4-quart) misce, wrzucić ryż i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Masło
Ryż
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Rozłóż ryż na patelni o wymiarach 15x10x1 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Umieścić w zamrażarce 15 minut lub w lodówce 1 godzinę do schłodzenia.
4
Kiedy ryż jest zimny, wróć do dużej miski. Wymieszać z pozostałymi składnikami sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
W małej misce, ubić wszystkie składniki dressing trzepaczką do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
6
Wlać sos na mieszaninę ryżu; wrzucić lekko do herbu.