Czarno-Eyed Pean i szpinak sałatka może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 5 minut. Jeśli masz bulion z kurczaka, maślankę o niskiej zawartości tłuszczu, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka ze szpinakiem i Peanem, Black - Eyed Peas ze szpinakiem, oraz Perski szpinak i Black-Eyed Peas.
Instrukcje
1
W dużej misce, przykryć groch z 4 cali wody i moczyć minimum 6 godzin, lub na noc.
Umieścić groszek w rondlu 4-quart z bulionem z kurczaka lub wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować groch między 45 do 55 minut, lub aż groch są gotowane, ale nie papkowate.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Woda
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Odcedzić nadmiar płynu i ostudzić groszek do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch
5
Połączyć maślankę, majonez, musztardę, ocet, ostry sos sól i pieprz w misce, i trzepaczką do włączenia.