Sałatka z grillowanym kurczakiem i parmezanem

Sałatka z grillowanym kurczakiem i parmezanem
Sałatka z grillowanym kurczakiem i parmezanem to bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny danie główne. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 1688 kalorii, 113g białka, oraz 127 g tłuszczu. Na 12,74 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pomidory koktajlowe, env. sezonowa mieszanka dressingu, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia filippo berio i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana Sałatka Z Kurczaka Z Bułką Tartą Parmezanem, Grillowana Sałatka Z Kurczakiem I Kukurydzą Z Awokado I Parmezanem, oraz Grillowana Sałatka Rzymska z parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj mieszankę opatrunkową z olejem, octem i wodą zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12–16 Uncji Pokrojonego Mięsa Mielonego (salami, Szynki I/lub Indyka)12–16 Uncji Pokrojonego Mięsa Mielonego (salami, Szynki I/lub Indyka)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2
Wlać 1/2 szklanki dressing nad kurczakiem w zamykanej plastikowej torbie; seal bag. Obróć torebkę kilka razy, aby równomiernie pokryć kurczaka sosem. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania. Tymczasem przechowywać w lodówce pozostały opatrunek do późniejszego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjąć kurczaka z marynaty; wyrzucić worek i marynatę. Kurczak z grilla 5 min. z każdej strony lub do momentu ugotowania (165F). Pokroić kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wrzucić warzywa z pomidorami i squash; miejsce na półmisku. Wierzch z kurczakiem i serem; skropić pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
ZieloniZieloni
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia73
Magazyn