Sałatka Z Grillowanych Owoców Morza

Sałatka Z Grillowanych Owoców Morza
Sałatka z grillowanych owoców morza to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kalmary, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Sałatka Z Grillowanych Owoców Morza, Sałatka Z Grillowanych Owoców Morza, oraz Sałatka Z Grillowanych Owoców Morza.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej w ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać czosnek, niech gotować przez 1 do 2 protokół, a następnie dodać zioła i saute aż pachnące, o 30 sekund. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ZiołaZioła
4
Wlać sok z cytryny. Doprawić sos solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Pat przegrzebki i kalmary suche z ręcznikami papierowymi i wątku je na szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SzaszłykiSzaszłyki
6
Posmaruj je 2 łyżkami dressingu.
7
Posypać solą i pieprzem. Grill przegrzebki i kałamarnice aż tylko gotowane przez, obracając raz, 2 do 3 minut na stronie. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzegrzebkiPrzegrzebki
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Pokrój kałamarnicę w poprzek na pierścienie o szerokości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
9
Połączyć rukolę, marchew, papryka, i fasola cannellini w dużej misce. Wrzucić z 1/2 szklanki opatrunku do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola CannelliniFasola Cannellini
PaprykaPapryka
RukolaRukola
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Umieść 1 duży lub 2 średnie liście na każdym z 4 talerzy. Łyżka sałatki z fasoli do filiżanek radicchio. Top z przegrzebków i kałamarnic.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
PrzegrzebkiPrzegrzebki
KałamarnicaKałamarnica
11
Skropić pozostały dressing nad owocami morza i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MorzaOwoce Morza
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn