Sałatka z grillowanej kukurydzy, Poblano i Czarnej Fasoli
Grillowana kukurydza, Poblano i sałatka z czarnej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.13 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 149 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, kolendrę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z grillowanej kukurydzy, Poblano i Czarnej Fasoli, Faszerowana papryka Poblano z czarną fasolą, kukurydzą i słodkimi ziemniakami, oraz Grillowana Sałatka Z Czarnej Fasoli I Kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Posmaruj kukurydzę 2 łyżeczkami oleju.
Umieść zieloną cebulę, awokado, paprykę, poblano i kukurydzę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania. Grill cebuli 2 minut z każdej strony lub do lekko rumiane. Grill awokado 2 minuty z każdej strony lub aż dobrze oznaczone. Grill papryka 6 minut z każdej strony lub do poczernienia; obierać. Grill poblano 9 minut z każdej strony lub do poczernienia; obierać. Grill kukurydza 12 minut lub aż zacznie brązowieć ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu.
Posiekaj ziarna z kłosów kukurydzy; umieść w dużej misce. Posiekaj cebulę, paprykę i poblano; Dodaj do miski.
Dodaj pozostałe 4 łyżeczki oleju, kolendra, sok, kminek, sól, czarny pieprz, i fasola do miski; wrzucić dobrze.
Pokrój awokado w cienkie plasterki; umieść na sałatce.