Sałatka z grillowanego łososia i makaronu z miodem i musztardą

Sałatka z grillowanego łososia i makaronu z miodem i musztardą
Miodowo-musztardowa Sałatka z grillowanego łososia i makaronu jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 547 kalorii, 30g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cukinię, makaron fusilli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Miód musztarda Grillowany łosoś z soczewicą Puy, Grillowany filet z łososia w sosie miodowo-musztardowym, oraz Musztarda MIODOWA grillowane steki z łososia lub tuńczyka.

Instrukcje

1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć wszystkimi składnikami dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Łososia posmarować około 2 łyżkami dressingu. W dużej misce, wrzucić paprykę, cukinię i 1 łyżkę sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CukiniaCukinia
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Warzywa umieścić w koszu grillowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Ułóż łososia, skórkę od strony dołu, na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Dodaj warzywa do grilla. Przykryć i grillować łososia i warzywa na średnim ogniu 10 do 15 minut, potrząsając kosz grill włączyć warzywa od czasu do czasu, aż płatki łososia łatwo z widelcem i warzywa są chrupiące-delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Spłukać zimną wodą; odcedzić. W dużej misce wymieszaj makaron, warzywa i około 1/4 szklanki dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Ułóż warzywa sałatkowe na 4 talerzach. Na wierzch wymieszać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
MakaronyMakarony
8
Łososia ułożyć na makaronie i warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
łosośłosoś
MakaronyMakarony
9
Każdą porcję skropić od 2 do 3 łyżek dressingu.
10
Posypać koprem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
11
Podawać z pozostałym sosem.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn