Grillowany Tunan i sałatka z białej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 379 kalorii, 26g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.84 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz sól i pieprz, radicchio, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 51 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Sałatka z grillowanego tuńczyka z białą fasolą i zwęgloną cebulą, Sałatka Z Tuńczykiem I Białą Fasolą, oraz Sałatka z białej fasoli i tuńczyka.
Instrukcje
1
Fasolę odcedzić, następnie zimną wodą w dużym garnku i dodać cebulę, marchew, czosnek i liść laurowy i gotować, aż fasola będzie miękka, o 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Fasolę odsączyć i wyłowić cebulę, marchewkę, czosnek i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Fasolę umieść w misce i wymieszaj z kilkoma łyżkami oliwy z oliwek i octem balsamicznym. Wrzucamy czerwoną cebulę i tymianek, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Tuńczyka i radicchio posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować tuńczyka przez 2 do 3 minut na stronę, lub do lekko zwęglone i gotowane do średnio rzadko doneness. Grilluj radicchio, ścięte w dół, aż lekko zwęglone i zwiędłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Woda Plus 2 łyżki Soli
Mandarynki, Każda
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
6
Usuń tuńczyka i radicchio z grilla. Tuńczyka pokroić w kostkę na kawałki wielkości kęsa i skropić octem balsamicznym. Pokrój radicchio w plastry o grubości 1/4 cala. Złóż tuńczyka i radicchio do białej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Fasola Biała
Woda Plus 2 łyżki Soli
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
7
Fasolę przełożyć na talerz i posypać posiekaną natką pietruszki.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.