Sałatka z granatu i maku
Sałatka z granatu i maku to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 149 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sos sałatkowy, rzymską, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka szpinakowa mandarynka granat z sosem makowym, Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), oraz Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki sałatki.
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki dressing aż dobrze wymieszane.
Wlać sałatkę; wrzucić do płaszcza.