Sałatka ze szpinaku fasoli z sosem klonowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 11 porcji z 131 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz musztardę dijon, oliwę z oliwek, syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka ze szpinakiem z indyka z sosem klonowym, Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem klonowym, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem klonowym.
Instrukcje
1
Do dressingu, w małej misce mikrofalowej, połączyć pierwsze sześć składników; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść fasolę w innej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa, odkryte, przez 1-2 minuty lub do ogrzania przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W dużej salaterce, połączyć szpinak, cebula, czerwona papryka, boczek i fasola. Kuchenka mikrofalowa opatrunek, odkryte, przez 30-60 sekund lub do ogrzania przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Szpinak
Cebula
Boczek
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Trzepaczka do gładkiej; skropić sałatkę i wrzucić do płaszcza.