Sałatka z fasoli i pomidorów

Sałatka z fasoli i pomidorów
Sałatka z fasoli i pomidorów może być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, czosnek, pomidory befsztyk, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook, oraz Sałatka z fasoli i pomidorów z sosem pieczonym z pomidorów.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać fasolkę szparagową; gotować 3 protokół lub aż chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
3
Odcedzić i dobrze spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Dokładnie odcedzić i umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodaj pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
6
W średniej misce połączyć ocet i kolejne 4 składniki (przez sardelę); stopniowo dodawać olej, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Mżawka nad mieszaniną fasoli; wrzucić delikatnie do herbu.
8
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn