Sałatka Z Fasoli Azjatyckiej
Azjatycka Sałatka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 109 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz miód, imbir, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Świeża sałatka z zielonej fasoli z sosem azjatyckim, Azjatycka Sałatka z kapusty, zielonej fasoli i tofu, oraz Asian Green Bean Stir-Fry.
Instrukcje
W 6-litrowej patelni na dużym ogniu, zagotuj 3-litrową wodę.
Dodać fasolę i gotować do miękkości-chrupiące ugryźć, 3 do 5 protokół.
Odcedzić, zanurzyć w lodowatej wodzie do ostygnięcia i ponownie spuścić.
W misce do serwowania wymieszaj ocet, olej sezamowy, sos sojowy do smaku, imbir, nasiona sezamu, czosnek i miód.
Dodaj zieloną fasolkę, cebulę i kiełki fasoli i delikatnie wymieszaj, aby płaszcz.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzić hermetycznie do 3 godzin i podawać na zimno.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lubanzi Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.