Sałatka z dzikim ryżem i wiśniami
Cherry Wild Rice Salad to bezglutenowa, bezmleczna, lakto-owo-wegetariańska i wegańska przystawka. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 2,1 dolara za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 16 g tłuszczu i łącznie 399 kalorii . Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 25 minut . 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i sycący. Jeśli masz pod ręką orzechy wodne, cukier, 2 ząbki czosnku i kilka innych składników, możesz go zrobić. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 43% . Podobne przepisy obejmują Kolorową sałatkę z dzikiego ryżu , Kalifornijską zawijaną z dzikiego ryżu i wołowiny z kapustą z chrupiącym serem ricotta i Ziołowe warzywa w quiche z fetą z chrupiącym ryżem .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj pierwsze siedem składników. Do dressingu w blenderze wymieszaj cukier, olej, ocet, sos sojowy, czosnek i imbir; przykryj i miksuj do połączenia.
Wlać na mieszankę ryżową i wymieszać, aby pokryć. Przykryć i schłodzić do momentu podania. Tuż przed podaniem wmieszać orzechy nerkowca.