Sałatka z dzikiego łososia Suzanne

Sałatka z dzikiego łososia Suzanne
Sałatka z dzikiego łososia Suzanne jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.09 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz grubą sól i pieprz, szalotki, koperek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Dzikiego Łososia, Chrupiąca Sałatka Z Łososia Alaskańskiego, oraz Marynowana Sałatka z łososia alaskańskiego i awokado z rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pieczone ziemniaki i buraki: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni z jednym stojakiem w środku i jednym stojakiem w dolnej trzeciej. Na małej patelni do pieczenia wrzucić ziemniaki z 1 łyżką oleju, tymiankiem, solą i pieprzem i przykryć folią aluminiową. W drugiej małej patelni do pieczenia połączyć buraki i pozostałą łyżkę oleju. Doprawić solą i pieprzem, dodać 1/2 szklanki wody i przykryć folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przenieść ziemniaki i buraki do piekarnika i piec do miękkości po przekłuciu końcówką noża, 35 do 45 minut dla ziemniaków i 45 minut do 1 godziny dla buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

1duża pęczkababy dandelion greens, dobrze umyte i spun suchebaby dandelion greens, dobrze umyte i spun suche4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.buraki, szorowane (najlepiej mix kolorów)buraki, szorowane (najlepiej mix kolorów)2Batoniki toffi Heathsól gruboziarnistasól gruboziarnista6krewetki i żyłkiGruba sól i świeżo zmielony pieprzGruba sól i świeżo zmielony pieprz3largesjajka na twardojajka na twardo12 łyżeczki czosnku w proszkufleur de sel, czyli do smakufleur de sel, czyli do smaku23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno posiekany świeży koperekdrobno posiekany świeży koperek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki2Batoniki toffi Heathdrobno posiekany świeży estragondrobno posiekany świeży estragon5gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone6Sok z połowy cytryny, plus więcej do smakuSok z połowy cytryny, plus więcej do smaku6krewetki i żyłkiSkórka z połowy cytrynySkórka z połowy cytryny6krewetki i żyłkiWinegret musztardowy SuzanneWinegret musztardowy Suzanne12 łyżeczki czosnku w proszku3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek, plus więcej na pergaminoliwa z oliwek, plus więcej na pergamin6krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony pieprzŚwieżo zmielony pieprz4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.12 małych żółtych ziemniaków (ok.12 małych żółtych ziemniaków (ok.9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filet z dzikiego łososia ze skórką w środku, usunięte kości pinfilet z dzikiego łososia ze skórką w środku, usunięte kości pin21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejszalotka, bardzo drobno posiekanaszalotka, bardzo drobno posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia52
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn