Sałatka z dzikiego ryżu z żurawiną i orzechami pekan

Sałatka z dzikiego ryżu z żurawiną i orzechami pekan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 389 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, ryż, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 259 osób. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z dzikiego ryżu z żurawiną, morelami i pekanami, Sałatka z dzikiego ryżu i komosy ryżowej z grzybami, żurawiną i orzechami pekan, oraz Pilaw z dzikiego ryżu z żurawiną i orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać ryż, sól i 3 1/2 szklanki wody do garnka i doprowadzić do wrzenia. Wyłączyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest gotowy, o 50 protokół.
Przełożyć ryż do sitka, aby spuścić nadmiar wody, a następnie odstawić do ostygnięcia.
Połącz ryż z żurawiną, pekanami, szalotkami, oliwą z oliwek, octem, skórką pomarańczową, sokiem pomarańczowym i miodem. Doprawić do smaku solą i pieprzem, następnie podawać.