Sałatka z dzikich grzybów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 365 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jeśli masz sól koszerną, Uwaga: adaptacja z" wielkiego amerykańskiego kucharza " Jonathana Waxmana. grzyby, takie jak kurki, kostki chleb na zakwasie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Wild About You: Sałatka z dzikich grzybów z tymiankiem i serduszkiem Rzymskim, Sałatka Z Dzikich Grzybów Recips, oraz Sałatka z dzikiego ryżu z grzybami i porem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść kostki chleba na blasze i piec do złotego koloru, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Grzanki umieścić w średniej misce i posypać rozmarynem i oliwą z oliwek. (Pozostaw piekarnik włączony.) Grzanki wrzucić z czosnkiem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Grzanki
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieść orzeszki piniowe na małej blasze do pieczenia i tosty w piekarniku przez 3 do 5 minut, lub aż tylko złoty. Nie przegotuj-łatwo się palą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wlać do miski i doprawić solą do smaku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Oczyścić grzyby, odcinając wszelkie szorstkie plamy i szczotkując wszelkie zabrudzenia. Pokroić je na kawałki wielkości kęsa, wrzucić razem w misce i odstawić. Pokrój prosciutto na cienkie paski o długości 1 cala. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Mielić szalotkę i umieścić ją w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Mięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać ocet, następnie skropić olejem z orzechów laskowych i orzechów włoskich, stale ubijając. Wymieszać szczypiorek, szałwię i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Włożyć sałatę do dużej salaterki, dodać bazylii i dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Dodać grzyby, doprawić szczyptą soli i pieprzu i dobrze wymieszać. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby staną się złote, 5 minut. Szybko dodać vinaigrette, dobrze wymieszać i usunąć z ognia. Natychmiast dodaj mieszaninę do sałaty i wrzuć raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
12
Dodać orzeszki piniowe, prosciutto i grzanki (odrzucając wszelkie dodatkowe czosnek i rozmaryn) i energicznie wrzucić. Smak do przypraw, dodając sól i pieprz w razie potrzeby i podzielić na osiem talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Prosciutto
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Grzanki
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej