Sałatka z dzikich grzybów

Sałatka z dzikich grzybów
Sałatka z dzikich grzybów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 365 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jeśli masz sól koszerną, Uwaga: adaptacja z" wielkiego amerykańskiego kucharza " Jonathana Waxmana. grzyby, takie jak kurki, kostki chleb na zakwasie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Wild About You: Sałatka z dzikich grzybów z tymiankiem i serduszkiem Rzymskim, Sałatka Z Dzikich Grzybów Recips, oraz Sałatka z dzikiego ryżu z grzybami i porem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść kostki chleba na blasze i piec do złotego koloru, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Grzanki umieścić w średniej misce i posypać rozmarynem i oliwą z oliwek. (Pozostaw piekarnik włączony.) Grzanki wrzucić z czosnkiem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
GrzankiGrzanki
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieść orzeszki piniowe na małej blasze do pieczenia i tosty w piekarniku przez 3 do 5 minut, lub aż tylko złoty. Nie przegotuj-łatwo się palą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wlać do miski i doprawić solą do smaku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Oczyścić grzyby, odcinając wszelkie szorstkie plamy i szczotkując wszelkie zabrudzenia. Pokroić je na kawałki wielkości kęsa, wrzucić razem w misce i odstawić. Pokrój prosciutto na cienkie paski o długości 1 cala. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Mielić szalotkę i umieścić ją w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać ocet, następnie skropić olejem z orzechów laskowych i orzechów włoskich, stale ubijając. Wymieszać szczypiorek, szałwię i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Włożyć sałatę do dużej salaterki, dodać bazylii i dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Dodać grzyby, doprawić szczyptą soli i pieprzu i dobrze wymieszać. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby staną się złote, 5 minut. Szybko dodać vinaigrette, dobrze wymieszać i usunąć z ognia. Natychmiast dodaj mieszaninę do sałaty i wrzuć raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
12
Dodać orzeszki piniowe, prosciutto i grzanki (odrzucając wszelkie dodatkowe czosnek i rozmaryn) i energicznie wrzucić. Smak do przypraw, dodając sól i pieprz w razie potrzeby i podzielić na osiem talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
ProsciuttoProsciutto
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
GrzankiGrzanki
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
13
Podawać szybko, zanim sałata stanie się rozmoczona.Każda porcja: 224 kalorii; 8 gramów białka; 9 gramów węglowodanów; 2 gramy błonnika; 19 gramów tłuszczu; 2 gramy tłuszczów nasyconych; 13 mg. cholesterolu; 381 mg. sód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno pakowane czerwone, fioletowe lub zielone liście bazyliiluźno pakowane czerwone, fioletowe lub zielone liście bazylii8krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-calowe kostki chleb na zakwasie1-calowe kostki chleb na zakwasie591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek2Batoniki toffi Heathposiekany świeży rozmarynposiekany świeży rozmaryn4świeże liście szałwii, posiekaneświeże liście szałwii, posiekane2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony224Każda porcja: kalorie; 8 gramów białka; 9 gramów węglowodanów; 2 gramy błonnika; 19 gramów tłuszczu; 2 gramy tłuszczów nasyconych; 13 mg. cholesterolu; 381 mg. sódKażda porcja: kalorie; 8 gramów białka; 9 gramów węglowodanów; 2 gramy błonnika; 19 gramów tłuszczu; 2 gramy tłuszczów nasyconych; 13 mg. cholesterolu; 381 mg. sód23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaolej z orzechów laskowycholej z orzechów laskowych8krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.grzyby mieszane, takie jak kurki, smardze, shiitake, jeże i jeżowce (borowiki)grzyby mieszane, takie jak kurki, smardze, shiitake, jeże i jeżowce (borowiki)8krewetki i żyłkiUwaga: adaptacja zUwaga: adaptacja z" wielkiego amerykańskiego kucharza " Jonathana Waxmana. Grzyby, takie jak kurki, smardze i shiitakes, są dostępne w sklepach z całą żywnością, dobrze zaopatrzonych supermarketach i na rynkach rolnych23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 funta dużych krewetek U-121 1/2 funta dużych krewetek U-121131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.cienko pokrojone prosciuttocienko pokrojone prosciutto1Średnia żółta cebula, posiekanamieszane rozdarte surówki sałatkowe, takie jak endive, radicchio i romainemieszane rozdarte surówki sałatkowe, takie jak endive, radicchio i romaine5larges5. Sałaty umieścić w dużej salaterce, dodać bazylii i dobrze wrzucić5. Sałaty umieścić w dużej salaterce, dodać bazylii i dobrze wrzucić1dodatkowa gęsta śmietana kremówkadodatkowa gęsta śmietana kremówka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet sherryocet sherry4smalls4. Mielić szalotkę i umieścić ją w małej misce. Dodać ocet, następnie skropić olejem z orzechów laskowych i orzechów włoskich, stale ubijając. Wymieszaj szczypiorek, szałwię i pieprz do smaku4. Mielić szalotkę i umieścić ją w małej misce. Dodać ocet, następnie skropić olejem z orzechów laskowych i orzechów włoskich, stale ubijając. Wymieszaj szczypiorek, szałwię i pieprz do smaku23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaolej z orzechów włoskicholej z orzechów włoskich8Porcje: jako pierwsze daniePorcje: jako pierwsze danie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn