Sałatka z dyni z sosem z koziego sera miodowego
Sałatka z dyni z sosem z koziego sera może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 9g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu jabłkowego, kremowy kozi ser, żurawina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Makaron z cukinią z dyni z miodem prażone orzechy włoskie i kozi ser, Penne z dyni, jarmużem i kozim serem {12 tygodni zimowej dyni}, oraz Dip Z Kozim Serem Z Dyni.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać kozi ser, miód, oliwę z oliwek, ocet, sok z cytryny i doprawić solą i dużą ilością świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Dobrze wymieszać trzepaczką do całkowitego połączenia i uzyskania kremowej konsystencji.
Usuń górną wąską część dyni i obrać. Odrzuć lub użyj części żarówki na coś innego. Używając mandoliny lub ostrego noża, pokrój obrany cylinder na cienkie długie zapałki (julienne). Powinno to dać około 4 filiżanek. Złożyć do sosu serowego wraz z suszoną żurawiną, orzechami włoskimi i posiekaną natką pietruszki.