Sałatka Z Dwóch Fasolek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z dwoma fasolami. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, fasola, ocet sherry, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, oraz Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ocet, olej, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w dużej misce.
Gotować fasolkę szparagową w rondlu 3-do 4-quart wrzącej osolonej wody 2 minuty, następnie dodać szalotkę i gotować, aż fasola będzie chrupiąca-miękka, o 2 minuty więcej.
Odcedzić w durszlaku i zanurzyć w dużej misce z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Dobrze odcedzić, następnie dodać do sosu w misce wraz z fasolą cannellini i dobrze wrzucić.