Sałatka z czerwonej kapusty z Black-Eyed Peas
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Sałatka z czerwonej kapusty z Black-Eyed Peas może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.17 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz nasiona gorczycy, paprykę, ogórki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, Sałatka Grecka Black-Eyed Peas, oraz Sałatka jęczmienna z szynką i Black-Eyed Peas dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce do mieszania, wrzucić razem groch, ogórki, marchew, kapusta, pieprz, i szalotki.
W małej misce wymieszać ocet i oliwę z oliwek.
Lekko zmiażdżyć nasiona gorczycy w moździerzu z tłuczkiem i dodać do oleju i octu.
Dodaj paprykę i sól, jeśli używasz, dobrze ubić i skropić sałatkę. Wrzucić dobrze i podawać natychmiast.
Dekoruj natką pietruszki.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;