Sałatka z czerwonej kapusty i ciepłego szpinaku
Czerwona kapusta i sałatka z ciepłym szpinakiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 492 kalorie, 11g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz orzeszki piniowe, ząbek czosnku, pancetta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kapusta sambharo / Gujarati ciepła sałatka z kapusty, Sałatka Z Kapusty Na Ciepło, oraz Ciepła Sałatka Z Czerwonej Kapusty.
Instrukcje
Rozgnieść czosnek z solą na pastę.
Ubić razem pastę czosnkową, musztardę, miód i ocet, a następnie dodać olej w strumieniu, ubijając do emulgowania.
Toast orzeszki piniowe w suchej dużej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zacznie się złoty, o 2 protokół.
Dodać pancetta i gotować, aż rumiane i chrupiące, o 2 protokół.
Dodaj kapustę, podrzucając do połączenia, i gotować, przykryte, aż zwiędną i po prostu miękkie, 8 do 10 protokół. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj szpinak, mieszając delikatnie, aż po prostu zacznie więdnąć.
Dodaj vinaigrette i wrzucić.