Sałatka z czerwonej fasoli z fetą i papryką
Sałatka z czerwonej fasoli z Fetanem i papryką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, fasolkę, ser feta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Papryka faszerowana fetą, czarną fasolą i dynią, Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, oraz Kanapka z sałatką z kurczaka Souvlaki z pieczoną czerwoną papryką i fetą.
Instrukcje
Fasolę płucz pod zimną wodą.
W dużej salaterce, połączyć fasolę, papryka czerwona, kapusta, cebula, feta, pietruszka, czosnek, sok z cytryny, i oliwa z oliwek. Przykryć i przechowywać w lodówce do 3 dni.